Luft til luft varmepumpe Aalborg

Luft til luft varmepumpe i Aalborg

Der findes mange gode tiltag, du kan gøre, hvis du ønsker at energioptimere din bolig. Hos El-Partner Nord er vi specialister i at designe individuelle energioptimerende løsninger i private hjem, såvel som i virksomheder.

Én af de mere effektive måder, hvorpå du kan nedbringe dit energiforbrug, er at udskifte din boligs traditionelle opvarmningskilde med en luft til luft varmepumpe. 

Energivenlig opvarmning 

En luft til luft varmepumpe er en god investering og en klimavenlig løsning. Varmepumpen udnytter den naturlige ressource, luft, og bidrager derfor til et sundere klima, da der ingen giftige eller skadelige affaldsstoffer udledes, når du bruger en varmepumpe. Varmepumpen opvarmer effektivt rummet, og der kan være store økonomiske besparelse at hente, sammenlignet med andre opvarmningsformer, da en god varmepumpe ikke bruger ret meget strøm. 

En luft til luft varmepumpe kræver heller ikke ret meget at have. Når den først er monteret og installeret, kræver den blot et årligt serviceeftersyn for at opretholde dens høje ydeevne.

Hos El-Partner Nord forhandler vi de førende mærker indenfor varmepumper, og vi har forskellige modeller til forskellige behov. Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere information, hvis du vil vide mere om, hvorvidt en luft til luft varmepumpe vil være en god løsning i netop din bolig. 

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

El Partner Nord

En god investering og et ansvarligt valg

Hos El-Parter Nord forhandler vi energivenlige varmepumper. Hvis du leder efter en luft til luft varmepumpe i Aalborg, så kan du med fordel give os et kald allerede i dag. Vi har mange års erfaring i montering og servicering af luft til luft varmepumper, og vi tilbyder desuden at efterse og servicere din varmepumpe årligt eller efter behov.

Vi giver derudover altid 5 års garanti på vores varmepumper – garantien dækker både arbejdsløn og materialer.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores forskellige varmepumper og de mange fordele, en varmepumpe har, er du meget velkommen til at kontakte os for en samtale og et uforpligtende tilbud.